Advokatfirman OEBERGS

Press Releases

 

OEBERGS is recruiting

Oebergs är en advokatfirma specialiserad inom energi-, transport- och telekomindustrin. Vi representerar utvecklingsbolag, investerare, finansiärer, entreprenörer, operatörer, infrastrukturfonder, statliga-, landstingsägda- och kommunala bolag samt lokala intressenter i samband med infrastrukturprojekt, gränsöverskridande transaktioner och avregleringar av marknader och branscher i såväl Sverige som övriga världen.

Vi strävar inte att alla ska bli våra klienter, men vi är fast beslutna att vara den bästa partnern för de klienter som vi väljer att arbeta med.

Vi söker nu flera medarbetare för arbete med stora projekt. Erfarenhet inom fastighetsrätt, entreprenadrätt och finansiering är meriterande. Vi ser gärna att sökande är tingsmeriterade och/eller har något eller några års erfarenhet av arbete från advokatbyrå, bank eller bolag.

Då våra klienter till största del är utländska förutsätts sökande ha mycket god förmåga och erfarenhet av att arbeta och kommunicera på både svenska och engelska. Vi ser gärna att du har ett klart intresse för att arbeta i en internationell miljö och att du läst eller arbetat utomlands är en merit vi värdesätter.

Vi emotser din ansökan skriftligen till; Advokatfirman Oebergs AB, Sveavägen 17 XVIII, 111 57 Stockholm, att: Carina Palmqvist, eller per mail; cpa@oebergs.com, senast den 10 november 2017. För frågor om tjänsterna, vänligen kontakta advokat Anna Öberg, 08-698 88 90.

NewsRebecka Oberg