Advokatfirman OEBERGS

Press Releases

 

Arlanda Express chooses OEBERGS as legal advisor

In Swedish
Höghastighetståget Arlanda Express som förbinder Stockholms Central och Arlanda flygplats har i en öppen upphandling valt  OEBERGS som juridiska rådgivare.

”Vi är mycket stolta att få förtroendet att bistå Sveriges ledande tågoperatör och infrastrukturförvaltare med vårt expertkunnande. Arlandabanan är det enda egentliga OPS projektet i Sverige och det är en stor och ansvarsfull uppgift att ge stöd och vägledning i en så pass omfattande, samhällsviktig och komplex affär, säger ansvarig advokat Björn Öberg.”
 

In English
The high speed train operator and infrastructure manager Arlanda Express has, through a public tender process, selected  OEBERGS as their legal advisors.

”We are very proud that the leading train operator and infrastructure manager in Sweden takes a leap of faith in us and our expert knowledge in this field. Arlandabanan is the only existing PPP project in Sweden and it is a grand task to provide guidance in such an important and complex project, says the responsible partner Björn Öberg.”

Press ReleaseRebecka Oberg